Iaurt de casa

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2014 | 3236 vizualizari

 

Cel mai bun!!

 

INGREDIENTE

  • 1 litru lapte
  • 2-3 linguri de iaurt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iaurt de casa:

Laptele se fierbe si se lasa la racit pana putem tine degetul in el. Se toarna in borcane. Eu am folosit borcan de 800 . Iaurtul se amesteca cu 2-3 linguri de lapte si se pune cate 2 linguri  peste laptele din borcan si se amesteca.

Se acopera cu prosoape si se lasa la caldura in bucatarie sau camara de pe o zi pe alta.

TIPS-URI

1

Se poate face si cu lapte nefiert doar incalzit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iaurt de casa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Iaurt de casă